Nieuwsbrief AV Triathlon - editie mei 2019
Header AVT 2
Welkom bij de Nieuwsbrief van mei 2019, weer boordevol met nieuws en verhalen uit de vereniging.

Successen op de 4e NSGK Racerunning Cup

Op zaterdag 13 april streden 70 racerunneratleten uit heel Nederland in Rotterdam om de NSGK-racerunning Cup. Vier atleten van onze racerunninggroep waren daar bij en deden mee in de categorieën 1 en 2.
Meer lezen

Trainer worden, iets voor jou?

Stel je eens voor dat je hardlooptrainer van AV Triathlon bent. Hoe zou het zijn om met een groep op pad te gaan? Een mooie route bedenken, looptips geven en na afloop allemaal blije gezichten. Elke week zorgen de ruim vijftig hardlooptrainers ervoor dat mensen verantwoord en met plezier kunnen sporten. Ook jij kunt daaraan bijdragen.
Meer lezen

Een dinsdagavond plog training.

Ploggen, het combineren van hardlopen (joggen) en troep opruimen. Het is een trend uit Zweden, plocka = zweeds voor pakken en joggen = ontspannen hardlopen, dit geeft PLOGGEN. En dinsdagavond, 23 april, hebben we met onze trainingsgroep van Bastiaan Grimm en Hein Dekker gedaan.
Meer lezen

Gezocht: Junioren voor een gezellige kanomiddag

De jeugd kan zicht opgeven voor een sportieve en gezellige kanomiddag. Op zaterdag 22 juni van 14.00 uur tot ongeveer 17.00 uur. Kosten euro 12,50 p.p., inclusief huur kano en eten/drinken/ijsje.
Meer lezen

AVT Jeugdactiviteiten pasen 2019

Op zaterdag 20 april hebben alle pupillen tijdens de training paaseieren gezocht. Deze eieren waren eerder in de ochtend op verschillende plekken in het bos verstopt door de junioren. De paar honderd eieren zorgden ervoor dat iedereen er veel kon vinden.
Meer lezen

Interview vrijwilliger AV Triathlon in het zonnetje

Hoe lang ben je al lid? Ik ben lid geworden toen ik in Amersfoort kwam wonen, in 2003. In welke groep loop je en wie zijn je trainers? Ik loop op dit moment niet trouw in een groep, maar vooral voor mezelf. Met 2 kinderen die in het weekend naar allerlei sportactiviteiten moeten worden gebracht, is het lastig om tijd te vinden.
Meer lezen
Logo AVT2

REDACTIE


René van der Haar, Ben Hermsen, Henriette Stemerdink, Suzanne Torenvliet,Yvonne Meijer. Technisch beheer: Hans Gerritsen.

KOPIJ

redactie@avtriathlon.nl
Sluitingsdatum voor de editie van juni 2019 is woensdag 29 mei. Richtlijnen: maximaal 700 woorden; het moet over clubactiviteiten gaan. Foto’s aanleveren in het originele bestandsformaat.
Je kunt niet zonder.
Houd jezelf op de hoogte
facebook twitter instagram