Nieuwsbrief AV Triathlon - editie maart 2019
Header AVT nieuwsbrief
Beste reader,
welkom bij een nieuwe editie van de nieuwsbrief van AV Triathlon

Met in deze editie meer informatie over het mooie evenement de LEEF-marathon. Ook aandacht voor de clinic start to bike en de 10 km opbouw. Uiteraard zetten we een vrijwilliger in het zonnetje en vragen we je om mee te helpen met de grote schoonmaak van het clubgebouw. Kortom een goed gevulde nieuwsbrief.

Clubkleding nodig?

Op zaterdag 6 april is Runnersworld aanwezig tijdens de zaterdag-ochtendtraining in het clubgebouw. Tijdens deze ochtend kun je de officiële wedstrijdkleding voor de jeugd en volwassenen passen en kopen. Uiteraard hebben we leuke aanbiedingen en is pinnen mogelijk.
Meer lezen

Zaterdag 30 maart GROTE SCHOONMAAK in en om het clubhuis!

Op ​zaterdag 30 maart a.s.​ gaan we weer met z’n allen een GROTE SCHOONMAAK houden in en om het clubhuis! START​: na de training, om circa ​11:30 uur​ en met een verzorgde lunch. Ook is er thee en koffie.
Meer lezen

Vrijwilliger in het zonnetje

Een interview met met Marian van Schaik, lid vanaf juli 1988. AVT had toen nog geen clubgebouw en de kinderen moesten naar de kleine parkeerplaats worden gebracht en weer opgehaald. "Ik ben zelf in maart met de trimcursus begonnen. Tot 2000 hard gelopen en daarna gewandeld."
Meer lezen

Doe mee aan de LEEF-marathon

Op Koningsdag 2019 zal de 2e editie van de LEEF-marathon worden georganiseerd vanaf het feestterrein in Hoogland. LEEF staat voor Lopen – Eten – en – Fietsen. Dit betreft een prestatietocht die wil voorzien in de behoefte dat diverse sportieve personen graag een inspanning willen leveren, maar niet per se op tijd.
Meer lezen

Bike Totaal verleent sportieve korting

Vanaf heden krijgen leden van AVT bij Bike Totaal Groenestein in Hoogland op vertoon van hun digitale ledenpas korting op verbruikt materiaal bij onderhoud of bij aanschaf van nieuwe sportgerelateerde attributen.
Meer lezen

Afsluiten cross-seizoen van de jeugd met maaltijd op 23 maart

_RDB1840
We sluiten het cross-seizoen af met een gezamelijke maaltijd in het AVT clubhuis op zaterdag 23 maart van 17.00 - 20.30.

Jeugdleden, familie en trainers kunnen zich aanmelden via dit mailadres.
Eigen bijdrage 8 Euro voor 12 jaar en ouder, 6 euro voor onder 12 jaar.

jeugdactiviteitenavtriathlon@gmail.com

Clinic START to BIKE vanaf maandag 1 april 2019

De wintermaanden zijn bijna voorbij en het voorjaar staat weer voor de deur. Traditioneel worden de eerste voorjaarsklassiekers gereden door de professionals. Maar ben jij nog niet zo ver, voel je je nog onzeker of mis je de technische vaardigheden?, dan bieden wij je de kans bij AV Triathlon te gaan starten met de clinic START to BIKE.
Meer lezen

Foto- en videomateriaal te vinden op de website


Wist je dat je foto’s en video’s van evenementen op de website kunt vinden?

Bekijk ze via Foto's en video's of klik op de foto hiernaast.

10 kilometer-opbouw op 9 maart van start

De trainingsopbouw 10 km start op zaterdag 9 maart om 09 uur vanuit het clubhuis. Einddoel is de Marathon Amersfoort (10 km) in Amersfoort op zondag 16 juni 2019, waar we gezamenlijk starten. Ook niet-leden kunnen deelnemen aan deze clinic.
Meer lezen

2e Nieuwlandse Wallenloop 22 juni 2019

nieuwlandsewallenloop
Op zaterdag 22 juni organiseert AV Triathlon de 2e Nieuwlandse Wallenloop, in samenwerking met New&United een hardloopevenement. Inschrijven voor dit mooie evenement is vanaf nu mogelijk!
Meer lezen

Schrijf je in voor de Keistad zwemloop

Inmiddels hebben we al bijna 300 deelnemers voor de Keistad Zwemloop die op zondag 31 maart plaatsvindt in het nieuwe en bijzonder fraaie sportcomplex De Amerena. Je kan als individu of als duo (de een zwemt, de ander loopt) deelnemen. Het aantal nog beschikbare plaatsen is beperkt dus wil je meedoen schrijf je dan snel in. Wil je meer informatie hier te vinden. Wil je je direct inschrijven?www.triathlonbond.nl/meedoen/inschrijving-voor-wedstrijden
keistad
logo-AVT

REDACTIE


René van der Haar, Ben Hermsen, Henriëtte Stemerdink, Suzanne Torenvliet. Technisch beheer: Hans Gerritsen.

KOPIJ

redactie@avtriathlon.nl
Sluitingsdatum voor de editie van April 2019 is woensdag 3 april. Richtlijnen: maximaal 700 woorden; het moet over clubactiviteiten gaan. Foto’s aanleveren in het originele bestandsformaat.
Je kunt niet zonder.
Houd jezelf op de hoogte
facebook twitter instagram