nieuwsbrief wedstrijden
Beste sporter,
Via deze weg houden we je graag op de hoogte van alle evenementen en wedstrijden van AV Triathlon. Noteer alvast de data in je agenda, schrijf je in of pas je training aan. We hopen je uiteraard weer te zien bij onze evenementen dit jaar.
De wedstrijdcommissie van AV Triathlon

25ste Keistad Zwemloop op zondag 31 maart

Amerena
Zondag 31 maart de 25e Keistad Zwemloop. Een mooi evenement dit jaar voor het eerst in ons nieuwe zwembad de Amerena. Het evenement kent verschillende afstanden vanaf de kids in de leeftijd van 8 t/m 14 jaar. 100 of 200 meter zwemmen en 1 of 2 km hardlopen. Verder is er vanaf 14 jaar de mogelijkheid om deel te nemen aan een achtste afstand (500 meter zwemmen en 5 km hardlopen) of de kwart afstand (1000 meter zwemmen en 10 km hardlopen. Je kunt nog steeds meedoen. Beetje kort dag? Kom dan als supporter en neem direct een kijkje in het prachtige zwembad.

Nieuwlandse Wallenloop op zaterdag 22 juni

Wallenloop_2018_DSC_8797
Op zaterdag 22 juni volgt dit jaar voor de 2e keer de Nieuwlandse Wallenloop. De hardloopwedstrijd kent een 1,1 en 2,2km wedstrijd voor de kids en een 5 en 10 km prestatieloop met 1 of 2 rondes over de Wallen rondom de wijk Nieuwland. Ook RaceRunning staat weer op het programma. Dit evenement wordt tegelijk met het wijkfeest georganiseerd in samenwerking met de wijkorganisatie New&United.

Fun Triathlon op woensdagavond 3 juli

bosbad3
Kennismaken met de sport triathlon? Doe dan mee aan de Fun Triathlon op woensdag 3 juli. AV Triathlon organiseert een kleinschalige, korte triatlon met uiteraard de disciplines zwemmen, fietsen en hardlopen. Om 19.00 uur starten de kinderen tot en met 12 jaar met hun trainingswedstrijd over 100m zwemmen, 3 km fietsen en 1 km hardlopen. Een half uur later, om 19.30 uur, start de teamrelay, een trainingswedstrijd voor iedereen van 13 jaar en ouder. Een team bestaat uit drie personen die ieder 200m zwemmen, 5 km fietsen en 1 km hard loopt. Wil je meedoen? Kijk dan op de website.

Keistad Triathlon op zondag 1 september

Keistad TRiathlon
Zondag 1 september organiseert AV Triathlon in het centrum van Amersfoort de 3e Keistad Triathlon. Deze triatlon heeft in korte tijd een mooie vaste positie verworven op de Nederlandse triathlonkalender. Het kent dan ook een mooi programma voor alle leeftijden.

12e Utrechtse Heuvelrugestafette op 29 september

Heuvelrugestafette
Op zondag 29 september staat alweer de 12e Utrechtse Heuvelrugestafette op het programma. Een mooi sportief en sociaal gezellig evenement over een afstand van 100 km met 10 etappes van 10 km. Ga de uitdaging aan, formeer teams, doe eind september mee en geniet van de prachtige Utrechtse heuvelrug. Inschrijven kan vanaf 1 mei.

6e Vlasakkerloop op zondag 27 oktober

Vlasakkerloop
Op zondag 27 oktober staat alweer de 6e Vlasakkerloop gepland. Een breed sportevenement waarbij je kunt wandelen, hardlopen of meedoen als racerunner. Alle afstanden gaan vanaf ons clubhuis door mooie natuurgebieden. Bijzonder hieraan is dat we ook lopen door natuurgebied de Vlasakkers wat normaal gesloten is voor publiek. Nieuw in het programma dit jaar is een estafetteloop over 10 Mijl voor teams met 2 deelnemers die ieder 5 Mijl hardlopen. Kijk op de website voor meer informatie of zet in elk geval alvast in de agenda: Inschrijven vanaf 1 augustus.

Starten met trainen? Volg een opstapcursus van AV Triathlon

Running bootcamp basis
logo-AVT

REDACTIE


Commissie Wedstrijdevenementen AV Triathlon in samenwerking met Communicatie AV Triathlon.
Technisch beheer: Hans Gerritsen.INFORMATIE

Je kunt niet zonder.
Houd jezelf op de hoogte
facebook twitter instagram