Nieuwsbrief AV Triathlon - editie januari 2019
Header AVT nieuwsbrief
Beste reader,
Allereerst willen we je een gezond en sportief nieuw jaar wensen.

We beginnen dit jaar goed met een nieuwe homepage van onze website zodat duidelijker is wie we zijn en wat we doen. Voor wat betreft de nieuwsbrief, hebben we afscheid genomen van de naam: 'Lopende Zaken’. Op het grote scherm in het clubhuis en via Facebook publiceren we informatie over de club, evenementen, vacatures en nog veel meer.
Heb je suggesties of wil je zelf een bijdrage leveren? We horen het graag.

Een jaaroverzicht van Racerunning bij AV Triathlon

2018, wat een jaar! Wat is er veel werk verzet. Wat begon met een leuk plannetje, een trainingsgroep starten voor kinderen met een lichamelijke beperking, is een best wel groot project geworden. En wat is het leuk om te doen!
Meer lezen

Bestel voor 19 januari je AV Triathlon sweater

Ze zijn weer te bestellen: onze prachtige AV Triathlon sweaters. Bestellen kan t/m 19 januari 2019 via het bestelformulier. Prijzen Kindermaten € 21,50 Overige maten € 24,75 Tot en met 19 januari hangen er pasmodellen in het clubhuis.
Meer lezen

Vrijwilliger in het zonnetje: Suzanne Torenvliet

IMG_5497
Een vereniging kan niet zonder vrijwilligers. Daarom vinden wij het belangrijk hen een gezicht te geven en in het zonnetje te zetten. Deze keer Suzanne Torenvliet. Suzanne is inmiddels twee jaar als vrijwilliger actief binnen de communicatiecommissie en houdt zich bezig met de website en social media.
Meer lezen

Begin met hardlopen op zaterdag 12 januari

Op zaterdag 12 januari start AV Triathlon met een nieuwe cursus Start Running waarbij je in 12 weken aan je conditie gaat werken. Deze cursus is bedoeld voor mensen die willen beginnen met hardlopen. Ervaren trainers helpen je om te komen tot een goede basisconditie.
Meer lezen

Parkeer je auto op het nieuwe parkeerterrein

Het nieuwe parkeerterrein is bijna klaar, op de verlichting na. Er is nu een enorme hoeveelheid parkeerplaatsen ter beschikking voor alle gebruikers van alle accomodaties. Tevens komen er 4 invalide parkeerplaatsen en 4 E-parkeerplaatsen.
Meer lezen

Schrijf je nu in voor de Keistad Zwemloop op 31 maart 2019

De Keistad Zwemloop is op zondag 31 maart 2019. Schrijf je nu in want het aantal startplaatsen is beperkt. De Keistad Zwemloop vindt plaats in en rondom het nieuwe sportcomplex de Amerena (De Velduil 2 Amersfoort).
Meer lezen

Webshop Bioracer open: bestel nu je sportkleding

Sinds 1 december is de webshop van Bioracer weer open voor een periode van 6 weken. De webshop sluit dinsdagavond 15 januari 2019 Als de webshop sluit wordt alle kleding geproduceerd.
Meer lezen

Flip en Wil 25 jaar trainer bij AV Triathlon

Flip de Leeuw en Wil Laeven zijn dit jaar 25 jaar trainer bij AV Triathlon. Dit werd 15 december op grootste wijze gevierd. Na de training was de kantine versierd en begon het feestje.
Meer lezen
flip en wil 6

Gezocht: Redactielid nieuwsbrief en website

Website
Vind jij het leuk om een bijdrage te leveren aan onze website en de maandelijkse nieuwsbrief? Om maandelijks onze Nieuwsbrief samen te stellen en de website actueel te houden, is de redactie op zoek naar meerdere vrijwilligers.
Meer lezen
logo-AVT

REDACTIE

René van der Haar, Ben Hermsen, Henriëtte Stemerdink, Suzanne Torenvliet. Technisch beheer: Hans Gerritsen.

KOPIJ

redactie@avtriathlon.nl
Sluitingsdatum voor de editie van februari 2019 is woensdag 30 januari. Richtlijnen: maximaal 700 woorden; het moet over clubactiviteiten gaan. Foto’s aanleveren in het originele bestandsformaat.
facebook twitter instagram
Je kunt niet zonder.
Houd jezelf op de hoogte