Nieuwsbrief AV Triathlon - editie februari 2019
Header AVT nieuwsbrief
Beste reader,
Welkom bij de nieuwsbrief van februari 2019. Met deze maand onder meer een oproep om naar de extra vergadering te komen, waar een nieuwe secretaris wordt voorgesteld, veel nieuws van en over de jeugd en de aankondiging van een nieuwe serie trainingen voor de 10-km-opbouw voor leden en niet-leden.

Jeugd haalt € 1.938 voor de club op!

Voorafgaand aan de training van 2 februari 2019 werd door onze voorzitter Thomas Plochg het resultaat van de Grote Club Actie bekend gemaakt. De netto opbrengst bedraagt maar liefst €1.938,-. Dit bedrag hebben we hard nodig om straks trainingsmaterialen voor de nieuwe baan aan te schaffen.
Meer lezen

26 februari om 21 uur: algemene vergadering met verkiezing nieuw bestuurslid Paul Wessels

Beste leden, Op basis van artikel 15 van onze statuten nodigt het bestuur jullie uit voor een algemene vergadering. Deze zal plaatsvinden op 26 februari 2019 om 21.00 uur in het Clubhuis van AV Triathlon. Het belangrijkste agendapunt zal zijn de verkiezing van een nieuw bestuurslid.
Meer lezen

Vrijwilliger in het zonnetje: Patrick Eysbach

Hoe lang ben je al lid? Eind 2011 ben ik begonnen met de trimcursus met Leo en Henk. Het was zo gezellig dat ik ben blijven plakken. In welke groep loop je en wie zijn je trainers? Ik loop in de groepen die ik training geef. Wat vind je leuk aan de groep waarin je traint?
Meer lezen

10 kilometer-opbouw op 9 maart van start

De trainingsopbouw 10 km gaat van start op zaterdag 9 maart. Einddoel is de Marathon Amersfoort (10 km) op zondag 16 juni 2019. Ook niet-leden kunnen deelnemen aan deze clinic. De kosten voor deze 12-weken clinic bedragen voor niet-leden € 45,-. Dus vraag je buurman/buurvrouw/kennis mee naar de training op zaterdagochtend.
Meer lezen

Mooie jeugdcross in bos Birkhoven

Zaterdag 26 januari was de laatste voorrondewedstrijd van de jeugdcrosscompetitie. De sneeuw was net op tijd verdwenen, de grond net genoeg ontdooid en dit zorgde voor een fijn en modderig parcours. 'Onze' cross staat bekend om het leuke parcours, …
Meer lezen

Handbiker Tim de Vries te gast bij de RaceRunninggroep

Maandag 14 januari was er een speciale gast op de training van de racerunners: paralympisch handbiker Tim de Vries. Tim had zijn speciaal op maat gemaakte handbike meegenomen en vertelde de groep alles over zijn ervaringen als professioneel sporter.
Meer lezen

Verslag van de Halve van Egmond

Zullen we weer meedoen met de Halve van Egmond? Herinneringen van twee jaar geleden werden al snel opgehaald. “Ja, de gezamenlijke duurlooptrainingen waren heel leuk. En ja, de busreis was erg gezellig. En wat hadden we op de dag zelf prachtig weer”. Oftewel, animo genoeg.
Meer lezen
logo-AVT

REDACTIE


René van der Haar, Ben Hermsen, Henriëtte Stemerdink, Suzanne Torenvliet. Technisch beheer: Hans Gerritsen.

KOPIJ

redactie@avtriathlon.nl
Sluitingsdatum voor de editie van maart is woensdag 27 februari. Richtlijnen: maximaal 700 woorden; het moet over clubactiviteiten gaan. Foto’s aanleveren in het originele bestandsformaat.
Je kunt niet zonder.
Houd jezelf op de hoogte
facebook twitter instagram