Dit jaar organiseert AV Triathlon alweer de derde editie van de Vlasakkerloop.

Na twee succesvolle edities nu de derde. Ook vanuit onze eigen club hebben de vorige keren veel lopers meegedaan. We hebben veel positieve reacties gekregen.

Hierbij nodigen wij jullie dan ook graag allemaal uit om (weer) mee te doen.

In het voor ons bekende gebied bos Birkhoven  en het minder bekende gebied over de Vlasakkers zijn er weer mooie routes uitgezet.

Het evenement bestaat uit een 1 kilometer en een 2 kilometer Kidsrun . Daarnaast bestaat de keuze uit een  5 en 10 (nieuw parcours) kilometer door bos Birkoven en de 10 Engelse Mijl welke naar en over de het hiervoor opengestelde natuurgebied de Vlasakkers gaat.

Voor de wandelaars zijn er twee parcoursen uitgezet over  de afstanden 11 km en 18 km. Beide wandelafstanden gaan door het natuurgebied de Stompert en de Korte Duinen. De 18 kilometer gaat ook over de Vlasakkers.

De inschrijving voor de Vlasakkerloop is nu geopend (wandelaars kunnen zich alleen op de dag zelf inschrijven en dus niet via de site). Verdere informatie en de inschrijfmogelijkheden zijn te vinden op de speciale website www.vlasakkerloop.nl.

Nieuws en informatie is ook te vinden op de eigen Facebook en Twitter pagina’s van de Vlasakkerloop zelf. Dus meld je via www.vlasakkerloop.nl ook hier aan, zodat je op de hoogte wordt gehouden van al het nieuws omtrent deze loop.