Start 10e ParkRun zondag 3 september bij clubhuis AV Triathlon

18 augustus 2017 Hardlopen, Nieuws, Parkrun

Kom je voor de ParkRun op zondag 3 september naar AV Triathlon? Dan kun je via de Zandlaan het clubhuis van AV Triathlon bereiken. Gedurende de periode 3 september 2017 tot en met 13 september zal de organisatie van het festival Into The Woods het voorterrein vanaf de slagboom afzetten met hekken

Ga op de Birkstraat (weg naar Soest) naast Hotel Het Witte Huis de Zandlaan in. Na 200 meter links het hek door.

De stichting Marathon Amersfoort organiseert op zondag 3 september in samenwerking met AV Triathlon de (alweer 10e) ParkRun. Je loopt deze afstand in je eigen tempo, deelname is gratis en toegankelijk voor iedereen die graag op zondagochtend een rondje hardloopt.

De ParkRun in park Birkhoven is op zondag 3 september en start om 09.30 uur voor het clubhuis van AV Triathlon, Barchman Wuytierslaan 238, Amersfoort (warming-up om 09.15 uur). Deelname is gratis! Je kunt ‘m supersnel hardlopen of gewoon lekker joggen. Een ParkRun geen typische wedstrijd, maar een gezamenlijke trainingsloop. Doe je mee?

De afstand is één mooie ronde van 3,2 km door park Birkhoven (bekijk afstand).

De route is iets gewijzigd vanwege de opbouw van Into the Woods Festival 2017. Voor fiets en auto parkeren: neem de ingang van AV Triathlon aan de Zandlaan.

Lokale producten

In ons clubhuis kun je je omkleden en na afloop nagenieten van de heerlijke streekproducten van Het Lokaal.

Meer over ParkRun

Meer weten over het fenomeen ‘ParkRun’? Lees dan dit artikel. Of wil je eerst meer sfeer proeven? Bekijk dan de video van de eerste ParkRun in december 2016 in samenwerking met tennisvereniging Flehite. De ParkRun is elke eerste zondag van de maand op wisselende locaties in Amersfoort.

De ParkRuns worden mede mogelijk gemaakt door Rabobank, Masters of Business, IPL Service Nederland BV, en Atelier D’orthopedie.

Start eerste ParkRun Amersfoort, ATV Flehite

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotocredit ©Marathon Amersfoort

Deel:
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail to someonePrint this page

LEES ONS CLUBBLAD

Lees alle clubladen >

Laatste tweets @AVTriathlon

  • In Rotterdam werd Hans vd Linden WERELDKAMPIOEN triatlon Olympische afstand in zijn agegroup 70-74!
  • Jongens C werden in de competitiefinale in Groningen 7e. Hele kleine verschillen met de andere teams in de middenmo… http://t.co/BZmy8LaPsi
  • De jongens C beginnen in Groningen hun competitiefinale met een forse verbetering van het clubrecord 4 x 100 m naar 46,88
  • In zijn eerste wedstijd voor @AVTriathlon verbetert Viggo Parol in Wageningen het clubrecord JC op de 1500m: 4.23,23

FOTO’s EN VIDEO’s